Pablo Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 hehe...dawno tego tutaj kwiatka nie widialem...jescze WIPa pamietam hehe...no ladny ladny :))) pozdr
STANEK Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 No i pięknie - praca na 5. Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie (realizm) - może lepszy by był metalowy parapet taki co w blokach jest używany. Jedyn mankament do którego się przyczepie to tekstura okna (ramy). Ale i tak ogółem jest super. Pozdrawiam.
rebuzz Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Kwiatek bardzo fajny !! Ps. Nie robiles listow przypadkiem z jakiegos tutka bo chyba widzialem bardzo podobne listi w pewnym tutorialu...??? POZDRO :]:]
Misic Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Kwiatek bardzo fajny, ale te falowania na a właściwie pod parapetem chyba są niepotrzebne... za realizm daje 5+ :)
Barył Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 kwiatek spoko :)tez pamietam ten temat ale byl daawno temu :)a teraz pytanie : skad masz FINALRENDERA???? bo ja proboje znalesc i niemoge :(
Ghost REAKTYWACJA Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Fajne ale w tym oknie mogło by się coś więcej odbijać np. HDRI:D
oxygenn Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 w oknie sie odbija, tylko slabo i po kompresji wymaganej do umieszczenia zalacznika nie bardzo widac... :D listki, jak zreszta caly kwiatek jest z tutoriala o robieniu kwitaka... :D a final... :D eMule...
oxygenn Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 a ja wiem?? sam sobie znalazl (opcja szukaj) i sciagnal... :D
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Kwiatek jest w porządalu... nie ma to jak kawał porządnego rendera... skoro już tak idziesz na całość, to zapewniam Cię, że z zasotowaniem Finalowskich Soft Shadows byłoby ledpiej :) pozdro
oxygenn Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 z zastosowaniem finalowskich soft shadows... ta... tylko ze te cienie ktore tu sa to SA finalowskie soft shadows.... :D
Rekomendowane odpowiedzi