TrojkaT Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 hej podczas renderingu gdy dam pulpit (skrot zeby od razu wejsc na pulpit) to nie moge wejsc w maxa, nie moge go otworzyc caly czas jest zminimalizowany, dopiero gdy render sie skonczy to moge go zmakzymalizowac jest to troche uciezliwe nie wiem czemu tak jest, na dwoch komputerach mam to samo pracuje na win2000 pl
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 podczas renderingu nie można nic robić poza wyłączeniem vfb no chyba że jako render masz stand-alone
TrojkaT Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 wiem ze nic nie mozna, ale ja nie moge patrzec jak sie robi:(
SimeN Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 To wylacz monit i idz ogladaj tv. Nie tylko ty tak masz :)
piotrek Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Skoro masz dwa kompy to na jednym możesz renderować i oglądać postępy renderingu, a na drugim np. surfować czy co jeszcze tam chcesz :p
TrojkaT Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 lol ;) SimeN wlasnie ogladam:) czekam juz 3h i nie wiem czy nawet dobrze sie renderuje :) P.S. czy to powszechny problem ??
javor Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 powszechny ale jest na to jeden działający sposób :D wciskasz ctrl + alt + del w zakładce applications zaznaczasz maxa i wciskasz przycisk "switch to" i już masz przed sobą swojego upragnionego maxa :D
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 albo instalujesz 4 wirtualne pulpity mogę przełączać i wszytko widać http://img144.echo.cx/img144/2669/untitled15wt.jpg
Rekomendowane odpowiedzi