Napisano 26 Wrzesień 200519 l hej podczas renderingu gdy dam pulpit (skrot zeby od razu wejsc na pulpit) to nie moge wejsc w maxa, nie moge go otworzyc caly czas jest zminimalizowany, dopiero gdy render sie skonczy to moge go zmakzymalizowac jest to troche uciezliwe nie wiem czemu tak jest, na dwoch komputerach mam to samo pracuje na win2000 pl
Napisano 26 Wrzesień 200519 l podczas renderingu nie można nic robić poza wyłączeniem vfb no chyba że jako render masz stand-alone
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Skoro masz dwa kompy to na jednym możesz renderować i oglądać postępy renderingu, a na drugim np. surfować czy co jeszcze tam chcesz :p
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Autor lol ;) SimeN wlasnie ogladam:) czekam juz 3h i nie wiem czy nawet dobrze sie renderuje :) P.S. czy to powszechny problem ??
Napisano 26 Wrzesień 200519 l powszechny ale jest na to jeden działający sposób :D wciskasz ctrl + alt + del w zakładce applications zaznaczasz maxa i wciskasz przycisk "switch to" i już masz przed sobą swojego upragnionego maxa :D
Napisano 26 Wrzesień 200519 l albo instalujesz 4 wirtualne pulpity mogę przełączać i wszytko widać http://img144.echo.cx/img144/2669/untitled15wt.jpg