Gość Dolphin24 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Witam, dostałem ofertę sprzedaży programu 3D Studio Max R3 za 500 zł. Pracowałem dość długo na tej wersji i była całkiem dobra. Nie mam jednak pewności, czy warto wydawać na nią 500 zł. Po prostu nie wiem, po ile stoi teraz na rynku :D Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=19494 wszystko jasne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dolphin24 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Heh, na Allegro jeszcze taniej :D Szkoda, że z tego postu nic nie wiadomo. Max r3 było Kinetixa, więc licencja może być inna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 a teraz jest autodeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nie allias:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Baldack - > jaki Alias?? :p Alias jest producentem m.in. Maya, MotionBuilder, StudioTools etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nie allias:P buahahaha :] dobre - swoją drogą do ceny na allegro dodaj jakies 40% i powinno byc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi