Ghost REAKTYWACJA Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 A to gitarka o której już wspominałem w poście o perkusji
Misic Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Jak dla mnie to super, aleeeee... czemu w tej gitarze odbija się jakiś budynek? [rotfl2]
rebuzz Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Gitarka fajowa...!!! BTW. ten odbijajacy sie budynek to chyba sprawka HDRI ?? co nie ?? POZDRO :]:]
Ghost REAKTYWACJA Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 Wydawało mi się że taka mapa HDRI będzie dobra. A w końcu można powiedzieć że gitara leżała na scenie koncertowej a ta scena była umiejscowiona posród budynków:D
Kveldulv Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Jak dla mnie to jest b.fajna pracka (czytaj: kawał dobrej roboty) !! ALE czy mógłbyś dać rendera kluczy!! Jestem poprostu ciekaw czy je zrobiłeś [rotfl] bo na twoich renderkach ich nie widać !!
Misic Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Gotham, krótko i do rzeczy :) Co do tych cieni, to dobre wytłumacznie Ghost :) W końcu realizm liczy się najbardziej (w mojej skali oceniania). Jest coooool! :D [rotfl2]
Kveldulv Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 A ja ponawiam swoją prośbę !! GHOST daj rendery z tyłu gitary !! Pokaż czy zrobiłeś np.: zaślepki od montażu gryfu, klucze (widać je tylko z góry) a byś pokazał jak je zrobiłeś od dołu.
Ghost REAKTYWACJA Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Zrobię render Kluczy bo oczywiście je zrobiłem ale narazie niemogę może jutro:D
Monster Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 No, duzo lepiej niz poprzednio. Bo ten stratocasterek to nie byl najlepszy. I widze ze (chyba) wziales sobie do serca to co mowilem, bo mostek juz dopracowany :) Ogolnie: dobra robota
Rekomendowane odpowiedzi