xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Jak skonfigurować Gadu-Gadu do działania w sieci lokalnej? huh? :]
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Nie lepiej program przeznaczony specjalnie do tego? Moge pare polecic.
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 No własnie Ra dobrze gada ! po co GG jak jest chociazby przy winie msg
Gość Caspik Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 windows communicator ;) a jak jeszcze koles nie wie ze to sluzy nie tylko do gadania to inwigilator mode on :)... naprawde polecam :)
xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 teraz używam LanChat Enterprise bardzo dobry ale brakuje kilku funkcji RA, jakie masz na myśli? windows comm, dobre to jest? :]
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Kiedys, dawno polecilbym ponyChat'a. Teraz: Vypress Chat zdecydowanie. http://www.vypress.com/products/chat/ Jak sobie jeszcze cos przypomne, to wspomne. Kiedys troche sie tego przewinelo przez moj komputer, bo moj brat byl admino/montero/serwisantem sieci lokalnej. Jak przyjdzie do domu, to moze cos sobie jeszcze przypomni. pozdrawiam
Gość eax Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 no to ja powiem ze ja jestem adminem sieci lokalnej i polecam WC.... lanchat faktycznie jest niezle okrojony...
xeav Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 czy jest możliwość aby gg pracowało zarówno w ethernecie i internecie?
Rekomendowane odpowiedzi