Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam , wpadlem na taki pomysl aby zrobic scenke bitewna ze Star Crafta, co to SC to chyba nie musze nikomu mowic ...., scenka ma mniej wiecej przedstawiac - atak Protosów na Terków... w powietrzu Cariery, pelno zelotow, dragowow itd.... plonace budynki terrkow itd :) ogolnie mega rozwalanka :)

ale !

1 - wiem ze komp moj sobie z czyms takim nie poradzi / nie mowiac juz o renderingu

2 - wiec jak sa osoby chetne do wspolpracy to zapraszam

3 - jako ze nie ma jakis wymiarow (chyba) jednostek, pojazdow itd to bede(bedziemy) improwizowac,

4 - chce zrobic jak najbardziej realne odwzorowanie tych ze jednostek ale jak wspomnialem wyzej , trzeba bedzie improwizowac , dogadac sie do np wzrostu ludzi a protosow itd,,, co do ksztaltow to juz wyobraznia musi zadzialac ale wszystko jest kwestia uzgodnien - byle tylko przypominalo "realne" postacie

5 - bedzie to dluga i mozolna praca, ale efekt :) bedzie powalajacy lub totalna klapa :( / zalezy to ode mnie :D i od was :)

6 - wiec jak ktos chcialby a nie ma teraz czasu czy cos to nie szkodzi.. zapisy 24h na dob 7 dni w tygodniu do skonczenia pracki :)

7 - zapraszam :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

NO coz powodzenia Barcisz i wszyscy ci ktorzy sie dolocza, moze bym i cos pomogl ale mam wlasny projekt ktory chce wyluskac do perfekcji :D

Pozdro

PS: Fajny pomysl, moze pozniej zrobimy cos Ala maxProject tylko pod tytulem "Diablo" ;P

Napisano

Fajnie, gram czasem w SC więc chętnie obejrze co porabiacie w tym projekcie.

Słuchaj że komp se nie poradzi to juz mniej ważne, może poprostu zrób to low poly.

Napisano

gdybys robil scenki z thorgala albo komiks to z checia bym sie dolaczyl..

jeszce mozesz zmienic temat :]

Napisano
  • Autor

ok. jest jedna osoba chetna :)

ale , robimy animke :D scenariusz juz jest, teraz jeszcze ze 4-5 osob i jedziemy z koksem

pozdrawiam

sa chetni??:)

p.s - walimy pozniej do Blizzarda :D

p.s2 - nagrody od blizzarda?:)

Napisano

po co temat zanim pokazecie skriny? ja za takie cos dostalem opiernicz !

Napisano

hmm... zgadzam się z Illy. Jeżeli nie pokazujesz renderów to nie ma potrzeby ani sensu tworzyć wątek.... czekam na rendery i update'y

Pozdrawiam

Napisano

tak, i namalujcie to potem ma wielkim płotnie - zwiesi sie zamiast panoramy raclawisckiej