Jochan Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Nie wiele jest dopiero zrobione ale jestem początkującym więc mile widziane krytyki i pomysły ....
ReflectVision Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 1 pokaz siatke 2 grill zrob nieprzylegajacy do maski tylko zrob lekką szczelinkę 3 popraw tą siatke (prążki?) na grillu 4 popraw zagiecia na masce gbo w gornej czesci masz jakies falki :) 5 witamy na forum !
Jochan Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 Na początku chciałem się zwrócic do sikham z pytaniem co do tych renderków (jak zaznaczyłem jestem początkujący i nie wiem o co ci chodzi ;).... Załączam nowe renderki ( pewno tez nie takie jak chcecie ;] )
sikham Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 w user view (na górze po prawej okna z modelem na dole po prawej maxa ;) masz napewno napisane user view) jest zły fov przez co bliższe obiekty są mniejsze niż te dalsze co jest odwrotne do tego niż w rzeczywistości proponuje renderować z kamery jakiejś albo z perspecitve zresztą f1 sie kłania ;)
zipper Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 w ustawieniach viewportu (widoku np z perspektywy) ustaw parametr fov na (90;110)
Rekomendowane odpowiedzi