Napisano 29 Wrzesień 200519 l Nie wiele jest dopiero zrobione ale jestem początkującym więc mile widziane krytyki i pomysły ....
Napisano 29 Wrzesień 200519 l 1 pokaz siatke 2 grill zrob nieprzylegajacy do maski tylko zrob lekką szczelinkę 3 popraw tą siatke (prążki?) na grillu 4 popraw zagiecia na masce gbo w gornej czesci masz jakies falki :) 5 witamy na forum !
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Autor Na początku chciałem się zwrócic do sikham z pytaniem co do tych renderków (jak zaznaczyłem jestem początkujący i nie wiem o co ci chodzi ;).... Załączam nowe renderki ( pewno tez nie takie jak chcecie ;] )
Napisano 30 Wrzesień 200519 l w user view (na górze po prawej okna z modelem na dole po prawej maxa ;) masz napewno napisane user view) jest zły fov przez co bliższe obiekty są mniejsze niż te dalsze co jest odwrotne do tego niż w rzeczywistości proponuje renderować z kamery jakiejś albo z perspecitve zresztą f1 sie kłania ;)
Napisano 1 Październik 200519 l w ustawieniach viewportu (widoku np z perspektywy) ustaw parametr fov na (90;110)