Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Czy zajmowal sie ktos puszczaniem netu przez wifi w mieszkaniu, domu, bloku? Mnie osobiscie interesuje jedynie net (chello) w mieszkaniu, przez sciane. Co jest potrzebne, zeby smigalo? Anyone?
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 O ile wiem, to w Chello może być tylko jeden użytkownik na lokal. Można spokojnie podłączyć więcej kompów, ale rachunki za nie będą przychodziły tylko na jednego abonenta. Ja z tego powodu wybrałem Aster, gdyż mój brat jako pierwszy założył sobie Chello i żaden z nas nie chciał się dzielić rachunkami. Nie wiem, czy pomogłem, jakby co, to reklamację i mordobicie na priva proszę. :)
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 No nie pomogles, bo nie interesuje mnie regulamin ;)
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 chodzi ci o radiowke? neta podlaczasz do AccesPointa a z niego leci radiowo do dwoch kompow w ktorych sa zamontowane sieciowki z odbiornikami (antenkami ;) odradzam accespointy i jakikolwiek sprzet radiowy firmy planet nooo chyba ze nie zrozumialem o co ci chodzi :P
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 http://warchalking.pl - myślę, że znajdziesz odp. :)
Rekomendowane odpowiedzi