sqN Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Prosze o pomoc, bo juz caly moj projekt zostal skonczony i brakuje mi jeszcze tylko tla, i co za tym idzie rowniez odpowiednio ustawionego swiatla, wiec mam prosbe zeby mi ktos pomogl w tym, bo na temat tla zawsze w tutorialach ejst najmniej napisane i dla tego niemoge sobie z tym poradzic
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 A jeszcze lepiej wyrenderuj sobie swoja scenke z alpha i polacz z tlem w photoshopie
sqN Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 no w sumie to macie racje ale ja te tlo potrzebuje do animacji tak ze polaczenie z tlem w photoshopie nie bedzie dobre, a co do pierwszego tla to jak ustawic odpowiednio do neigo swiatlo =]
piotrek Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Jeśli zrobisz tak jak Leleń napisał to światło nie ma wpływu na to tło. Ustaw światło metodą "PRÓB I BŁĘDÓW", dopóki będzie się ładnie wszystko komponowało. pozdr
sqN Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 no walsnie potrzebuje tak dobrac tlo, zeby swiatlo oddzialywalo na tlo =]
piotrek Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Możesz stworzyć big sferę, odwrócić normalne i nałożyć hi-res teksturę. Ewentualnie, jeśli masz czas, możesz wymodelować tło :p
Rekomendowane odpowiedzi