Adrianboss Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Poszukuję przycisku sub object z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 I o ile pamiętam, nie znajdziesz takowego. Sub-object to "poziom" obiektu, np. edge, face, polygon. Kliknij prawym klawiszem na obiekcie "editable mesh" lub "editable poly" i z menu kontekstowego wybierz sub-object -> i któryś z poziomów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 z koleji mi sub object kojarzy się z materiałem sub object :) pokaż kawełak textu z tą treścią o przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianboss Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Mając zaznaczone powierzchnie końcowe tej gwiazdy przyciskamy klawisz Delete na klawiaturze robiąc w niej dziury w miejscach , gzie będzie łączyć się z obręczą, i wyłączamy przcisk Sub-object http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs120/felga_tutorial.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hindus, przycisk sub-object był więc wszystko się zgadza. :) Tyle, że jeśli dobrze pamiętam ostatnio widziałem go w max 2.0 mintrill wyjaśnił już sposó rozwiazania tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianboss Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 zgadza sie mithril miał rację dziękuję wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi