Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

mam coś nowego - szkic kobiety...

Krytyka jak najbardziej pożądana:)

pozdrawiam!

szkic.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jej prawe(ze strony patrzącego)oko troche przesunąc w prawą strone...a tak to dość dobrze...tylko z tych wszystkich lini oczy zbyt bardzo świeca tą czernią.

Napisano

nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi sie rzuca w oczy to jej nosek...ta kobieta mi chyba kogos przypomina..pozdr...ladny szkic

Napisano

zgadzam sie z Pa6lo ze oczko nie tam gdzie powinno jest i chyba troche nochalek za wielki

Napisano

no wiec ja tez powiem co ja o tym mysle ;] Ogolnie praca na pierwszy rzut oka jak dla mnie jest bardzo dobra jednak..

no wlasnie : oczy wedlug mnie sa zbyt czarne tzn oko wyglada jak jedna wielka zrenica , powinno miec 2 rozne odcienie zrenica -czarna, i teczowka (niebieska ,zielona, piwna )-w twoim wypadku szara :]. Nos rowniez sadze ze jest za duzy (jak u prosiaka ) heh ..Do reszty nie mam zastrzezen ,cala reszta jest ok

pozdro

Napisano

Nie podoba mi sie, krzywo rozmieszczone oczy, nosek tez dziwny, dziwnie zaznaczone luki brwiowe.

Napisano
  • Autor

Nie jestem autorytetem sztuk pięknych, a szkic traktuje jako przyjemne uzupełnienie luk w wolnym czasie....

Co do piękności kobiety, pomine to najzwyczajniej - bez komentarza. Mała uwaga - ja nie jestem wybredny podczas doboru modelek. Na kartce przedstawiam to co mnie zainteresuje - oczy, uszy czy nos... a moze być i zwykła kreska od co.

Przyjmuje uwagi krytyki bo wiem, że nie potrafie doskonale tworzyć szkiców. Niewykluczam tych wiekszych i mniejszych niedoskonałości oddalających obraz od pierwotnego oryginalu jakim jest Kobieta.

Dzięki za komenty:)