Napisano 1 Październik 200519 l Witam! mam coś nowego - szkic kobiety... Krytyka jak najbardziej pożądana:) pozdrawiam!
Napisano 1 Październik 200519 l jej prawe(ze strony patrzącego)oko troche przesunąc w prawą strone...a tak to dość dobrze...tylko z tych wszystkich lini oczy zbyt bardzo świeca tą czernią.
Napisano 1 Październik 200519 l nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi sie rzuca w oczy to jej nosek...ta kobieta mi chyba kogos przypomina..pozdr...ladny szkic
Napisano 1 Październik 200519 l zgadzam sie z Pa6lo ze oczko nie tam gdzie powinno jest i chyba troche nochalek za wielki
Napisano 1 Październik 200519 l no wiec ja tez powiem co ja o tym mysle ;] Ogolnie praca na pierwszy rzut oka jak dla mnie jest bardzo dobra jednak.. no wlasnie : oczy wedlug mnie sa zbyt czarne tzn oko wyglada jak jedna wielka zrenica , powinno miec 2 rozne odcienie zrenica -czarna, i teczowka (niebieska ,zielona, piwna )-w twoim wypadku szara :]. Nos rowniez sadze ze jest za duzy (jak u prosiaka ) heh ..Do reszty nie mam zastrzezen ,cala reszta jest ok pozdro
Napisano 3 Październik 200519 l Nie podoba mi sie, krzywo rozmieszczone oczy, nosek tez dziwny, dziwnie zaznaczone luki brwiowe.
Napisano 3 Październik 200519 l Autor Nie jestem autorytetem sztuk pięknych, a szkic traktuje jako przyjemne uzupełnienie luk w wolnym czasie.... Co do piękności kobiety, pomine to najzwyczajniej - bez komentarza. Mała uwaga - ja nie jestem wybredny podczas doboru modelek. Na kartce przedstawiam to co mnie zainteresuje - oczy, uszy czy nos... a moze być i zwykła kreska od co. Przyjmuje uwagi krytyki bo wiem, że nie potrafie doskonale tworzyć szkiców. Niewykluczam tych wiekszych i mniejszych niedoskonałości oddalających obraz od pierwotnego oryginalu jakim jest Kobieta. Dzięki za komenty:)