naxa Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Witam! mam coś nowego - szkic kobiety... Krytyka jak najbardziej pożądana:) pozdrawiam!
-Pa6L0- Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 jej prawe(ze strony patrzącego)oko troche przesunąc w prawą strone...a tak to dość dobrze...tylko z tych wszystkich lini oczy zbyt bardzo świeca tą czernią.
Eden-3d Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi sie rzuca w oczy to jej nosek...ta kobieta mi chyba kogos przypomina..pozdr...ladny szkic
thorgal Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 zgadzam sie z Pa6lo ze oczko nie tam gdzie powinno jest i chyba troche nochalek za wielki
Gość Caspik Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 no wiec ja tez powiem co ja o tym mysle ;] Ogolnie praca na pierwszy rzut oka jak dla mnie jest bardzo dobra jednak.. no wlasnie : oczy wedlug mnie sa zbyt czarne tzn oko wyglada jak jedna wielka zrenica , powinno miec 2 rozne odcienie zrenica -czarna, i teczowka (niebieska ,zielona, piwna )-w twoim wypadku szara :]. Nos rowniez sadze ze jest za duzy (jak u prosiaka ) heh ..Do reszty nie mam zastrzezen ,cala reszta jest ok pozdro
imprecis Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Nie podoba mi sie, krzywo rozmieszczone oczy, nosek tez dziwny, dziwnie zaznaczone luki brwiowe.
naxa Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 Nie jestem autorytetem sztuk pięknych, a szkic traktuje jako przyjemne uzupełnienie luk w wolnym czasie.... Co do piękności kobiety, pomine to najzwyczajniej - bez komentarza. Mała uwaga - ja nie jestem wybredny podczas doboru modelek. Na kartce przedstawiam to co mnie zainteresuje - oczy, uszy czy nos... a moze być i zwykła kreska od co. Przyjmuje uwagi krytyki bo wiem, że nie potrafie doskonale tworzyć szkiców. Niewykluczam tych wiekszych i mniejszych niedoskonałości oddalających obraz od pierwotnego oryginalu jakim jest Kobieta. Dzięki za komenty:)
Rekomendowane odpowiedzi