Napisano 2 Październik 200519 l witam mam problem następującej tresci :) :-> mam maxia 7 i jak wiadomo zawsze reactor toolbar był po lewej stronie a mi go wcieło i cholery niema brałem na toptoolbar'rze parawy i zaznaczałem reactor i nic zwiekszałem solucje ekranu moze gdzies sie schowal i tez nic nawet maxa przeinstalowałem i nawet wczytałem Defalult Interface i te gó... o więc co ratuje tylko re-intall system pozatym brałem z zakladki DISPLAY tamtejszy reaktor ale chodzi mi dokladnie oto zeby wejsc do PROPERTIES reactora i zmienic na CONCAVE MESH :) bo inaczej niechce isc :) pzdr. :)
Napisano 2 Październik 200519 l w command panel (czyli tym głównym gdzie są zakładki od tworzenia obiektów, modyfikatorów,kamer itd) ostatnia zakładka czyli młotek z utilities tam przycisk reactor lub wybrany przyciskiem 'more' potem roleta properties. Szczerze z reactor toolbar nigdy nie korzystałem:D
Napisano 2 Październik 200519 l Autor wiem próbowalem tam ale nadal jest All vertices in mesh are coplanar , please use Concave Mesh/
Napisano 2 Październik 200519 l no ale tam na koncu jak dasz w utilites i reactor, to na 100% som properties obiektu nie mam tu maxa to nie pamietam gdzie dokladnie ale musi byc, zmieniasz na concave (pewnie masz plane to zawsze zmieniaj) no i bedziegit, pasek reactora wygodny tylko czasem :D hyhy pierszy raz bylem pierszy ;)
Napisano 2 Październik 200519 l jeden z obiektów najprawdopodobnie jakiś plane ma ustawione właściowści na convex, sprawdź ponownie. ten panel reactora jest tylko narzędzie pomocniczym bez niego masz w zakładce utilities dostęp do tych samych właściwości. kome mnie uprzedził:D