xeav Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Nie mogę uzyskać większego czasu niż 1 min renderu. maxwell 1.2 maya 7
piotrek Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 hmm, napisz coś więcej: nie możesz przesunąć suwaka, czy pomimo przesuwania renderuje się jedną minutę?
xeav Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 pomimo przesuwania renderuje się jedną minutę? tak jest. myślę, że jest to preview ale gdzie renderować production?
piotrek Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Do ustawiania czasów renderingu production masz odpowiednie rzeczy na zakładce Engine w Render Globals. Production renderujesz poleceniem Batch render, ale jak to działa, to nie wiem, bo jeszcze nigdy nie renderowałem za pomocą tego - tylko preview. Natomiast czas renderingu preview ustawiasz w zakładce preview, ale to chyba już wiesz...
xeav Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 batch coś tam renderuje ale niema podglądu. A nie wiesz gdzie ten wyrenderowany plik umieszcza?
xeav Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 niema, po wyrenderowniu w maxie jest, w mayi nie
piotrek Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Rendery pojawiają się w folderze projektu/image
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 ten maxwell to jakis szit chyba, same z nim problemy :) pis kannu :)
Rekomendowane odpowiedzi