KAIN Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 W sumie to masz racje tylko ze Tesauruso\'wi wysłałem wiadomość na u2u :( Jeśli mozna prosić to nie zamykac thread\'a postaram jeszcze wyskrobać coś. TESAURUS- sorki za zatrówanie ci życia ale Tomek ma racje lepiej skończyć niż się poddac[cfaniak] jeszcze raz sory pozdro KAIN
Loozack Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 KAIN... ile ty rzeczy naraz robisz, co ?? tak się zastanawiam... może ty naprawde jestes Neo :]
Pigmej Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Przecie dobrze idzie, po co przerywac! Widze, ze od niechcenia zrobisz projekt lepszy niz niektorzy starajac sie maxymalnie.
KAIN Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 Originally posted by Loozack KAIN... ile ty rzeczy naraz robisz, co ?? tak się zastanawiam... może ty naprawde jestes Neo :] Kurde no dowiedzieli się te Morpheus musimy wiac zanim zamienia ich w Smith\'a... Ja nie robie tego projektu od niechcenia tylko miałem mały kryzys hehe:) pozdro KAIN
Gość Deler Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Powodzenia stary... ja dopiero zaczynam, a ty chciales koniczyc... ciekawie sie tutaj układa:) Jagdybys sie nawet niewyrobil, to wiedz, że wiem co czujesz... pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi