Mulczas Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Przy kazdym uruchomieniu 3ds maxa pojawia mi sie error: "A component of the software license is not available. The program will exit. [Code1114]" Po usunieciu pewnych plikow z c:\documents and settings\... pojawia sie okienko do ponownej rejestracji. Po zarejestrowaniu program startuje bez problemu, ale przy ponownym uruchomieniu jest znowu ten error (nawet jesli zamkne program tylko na chwilke, bez restartu systemu). Czy to błąd maxa, czy może systemu? Jest jakaś rada oprócz: "format c:" ?? Jakby co to znam ten wątek: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 i wydaje mi się ze wersja maxa (legal/illegal) nie ma znaczenia.
xeav Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 masz kiepskiej jakości pirata. lub format c... :] może spróbój zainstalować na innym komp.
hcpiter Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Format nic nie da, poprostu albo sie cos z licencją skopało albo ktos usuwał z rejestru nie to co trzeba :p
JunioR Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 usun pare plików z rejestru i powinno działałać
Mulczas Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 znalazlem przyczyne: firewall nie wiem jak to dziala ale po wylaczaniu ZoneAlarm max uruchamia sie bez bledow. format pomogl ale tylko na pewien czas. moze komus sie przyda w przyszlosci ten post :)
Rekomendowane odpowiedzi