Raiden Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 pomoze mi zrobic szablon do systemu php fusion ( i logo tez by sie przydalo odminic ) stronka jest o grze FAHRENHEIT. www.fahrenheit.xt.pl kontakt : gg 7349023 majl ; [email protected] bardzo prosze o pomoc... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 LOL jak Twoim zdaniem ma wyglądac ta pomoc? Wiesz mało jest ludzi którzy i znają się na zreczy i jednocześnie pracuja za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 LOL jak Twoim zdaniem ma wyglądac ta pomoc? Wiesz mało jest ludzi którzy i znają się na zreczy i jednocześnie pracuja za free Na tym forum zazwyczaj wypowiadają się ludzie, którzy ani nie znają się na rzeczy, ani nie robią za free :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 ile dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 7 Październik 2005 Autor Share Napisano 7 Październik 2005 ile dajesz? 5 gr za wyglad tabelek :D... dla was to pewnie male piwo a dla mnie czarna magia ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi