Roli Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Oka to tak model stary jeszcze nie umiałem dobrze modelowac ale zeobilem i chcialem jakies materialki podzialac a ze ostatnio jakies tutki do vraya mie w lapki wpadly to zrobilem to jakos tak ;). Tak wogóle moja pierwsza az tak skonczona praca ze materialy texturki i wogole ja jestem w siodmym niebie ze dobrnalem do konca =]=]=] Ale chcialbym tez dowiedziec sie co Wy o tym sadzicie linki poniższe prosze ktytykować/chwalic/ niepotrzebne skreslic: No i taka tapetkowa wariacja: _______ sprzet: procek 1,7 celeron , 768 megsow ramu, riva 9100 chyba tyle :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 ladny detal, ogolnie niezly poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Bardzo fajna gitarka. Model dobry, tekstury też mi się podobają . Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roli Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Ok rzucicie jeszcze okiem na to (inna wersja kolorsytyczna/ujecie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Piekna gitarka... Hetfield i Kravitz na niej graja chyba :D modelik tez fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi