Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam forumowiczów. Wrzucam model, nad którym ostatnio pracowałem. Jest to wojskowa wersja landrovera używana w walkach pustynnych na frontach II wojny światowej i po niej. Jest do zrobienia jeszcze dużo szczegółów i może jakaś scena... Narazie wrzucam tyle ile mam bo z czasem coraz ciężej więc i kolejne uploady mogą być dość nieregularne. Licze na konstruktywna krytyke i może jakieś oceny... Pozdrawiam....

1.

sas1.jpg

2.

sas2.jpg

3.

sas3.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ma co krytykować!!! Oby tak dalej!!! Mam pytanko sysol-długo robiłeś ten pojaździk zanim doprowadziłeś go do tego stanu??? [Pytam, bo sam zamierzam coś podobnego zacząć robić]... W każdym razie życzę powodzenia i mam nadzieję, żę Ci wyjdzie ;) Pozdro

Napisano
  • Autor

czy długo hmmm w sumie może 5 dni by wyszło robie tak jak mam wolny czas a z tym teraz bardzo trudno...PRACA UCZELNIA brak kompa mojego na stancji a na laptopie nie dam rady sobie popracowac nie widac nawet vertexow hehe... A TY jaki model masz zamiar wziąść ?? bo z tym landem jest tyle problem, że mało jest do niego fotek i są w małej rozdzielczości więc ciężko dojżeć jakie kolwiek szczegóły więc robie na czuja starając się, żeby było mniej więcej zgodne z oryginałem... Pozdrawiam, dzięki za C&C i powodzenia życze...

Napisano

ah...!!!!!!!!! mam nadzieje ze materiały bedą równie piękne:)

Napisano

Fajny wozik wybrales, model tez wydaje sie byc dobry. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam po dłuższej przerwie.... nauka, praca, nauka, praca i mało czasu na grafike 3d ale to się zmieni bo od następnego semestru specjalność na studiach GRAFIKA I ANIMACJA KOMPUTEROWA :] więc będzie fajnie . Narazie wrzucam odkurzony model landrovera dodałem kilka szczegółów i zbliżam się z tym ku końcowi jeszcze parę dodatków i tekstury jakieś pustynne pewnie. Ma ktoś może jakieś tutki co do tworzenia kamuflażu pustynnego ??:> Pozdrawiam......

sas5.jpg

Napisano

siemka, fajny modelik, jedyne do czego sie przyczepie to spuchnieta kierownica :)

pozdro

Napisano

naprawde dobry wybor.. bardziej podoba mi sie ten woz niz przereklamowany hummer.. ;) no coz musze sie zgodzic z innymi co do tej kierownicy.. reszta bez zarzutow.. czekam na texturki.. :)

Napisano
  • Autor

no dzięki za komenty i za potwierdzenie, że mój wybór był trafny kierownice oczywiście troszkę odchudze macie racje wygląda za grubo zrobie to wieczorem i może dorzuce jeszcze kilka dodatków choć moj komp odmawia już współpracy nad tym modelem Pozdrawiam !! ...