max_1989 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 krótka animacja: http://www.mytempdir.com/197325 (quick time, ok. 9mb) INFO: tytuł: africa soft: 3ds max 7,5 render: vray kilka słówek o pracy: Pracka powstała w wolnych chwilach od innych zajęć (szkoła, praca itp.). Jest w niej wiele niedoróbek, zapewne najbardziej razi brak tekstury ziemi oraz ta damalówka trawy w głębi ale po prostu mi komputer odmawiał posluszeństwa :\. Był to taki test moich umiejętności i mam nadzieje że jakoś go zaliczyłem. Dodatkowo wykonałem małą animacje postaci która nie jest zbytnio udana, lecz za piewszym razem cudu się nie uzyskuje :). Czekam na wasze komentarze. PS: dziękuje wszystkim za rady i wszelkie pomoce a szczęgólnie jarasowi, klickowi, leru (władca nad władcami) & innym których ominełem :).
RA Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Drzewko i trawka sa be. ;) Niebo tez troche nie pasuje, ale jeszcze jest OK. :) Reszta siuper. EDIT: Ten pasek na dole i typografia jakies niezbyt. Typo mozesz zostawic, ale pasek kojarzy mi sie ze stampem z vraya. ;) pozdrawiam
-M@RTIN- Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 mi sie podoba :D Chcoiaz podłoże jakies takie dziwne, co to są jakies mokradła a to miedzy trawa to woda ;>, i dzrzewo jakies takie dozwne. Ale zyrafy a afro mi sie podobaja :D
max_1989 Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 "między trawą to woda" szczerze mówiąć to szary plane :). Ciekawa interpertacja ... Do następnej pracy bardziej się przyłoże :). dzięki za wszystkie komentarze chociaż ich za wiele niema :\
Master Kiełbaster Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 właściwie to tylko model murzyna jest dobry :( ale i tak zabrakło mu teksturki
tomeus Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Max , jak mogłem przoczyć twój temat :P Niezle , model murzyna widzialem już dawno i mi się podoba. A nad resztą przydałoby się troche popracować, bo wiem że stać Cię na więcej.
Rekomendowane odpowiedzi