Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 przy takim enviromencie światło w pokoju powinno mieć raczej niebieskawo zielonkawy odcień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 hindus, no chyba masz rację. - który lepszy? ten czy poprzedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 lepiej - ale pobaw sie w szopie z tym backgroundem - może Photo Filter (Image->Adjustments) Typ : Warning_Filter(85) Intensity : 40-43 (może nawet 50) powinno być dobrze. 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 mam zostawić tą wykłądzine czy może lepiej panele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 masz zmienic przedewszystkim kolor tej textury za oknem na taki jak podałem - powinno byc dobrze - a co do podłogi to raczej wykładzina tylko jasniejszy shader na pc ;) aha mam plan ale napisze ci na pm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 No xeav czynisz postępy ;) Ale troche nie wymiarowy jesteś. Troche podwiększ krzesełko i będzie gites. Głośniczki i dywanik lux. Dywanik, czy tam wykładzinę ;) Pozostaw. Okno fajnie wyszło... :] Ogólnie coraz lepiej. Pozdrawiam i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ha,nie przylozyles sie:Pzrob tylnie scianki w biurku bo przez szpary nad szuflada widac sciane:P a tak pozatym to cos sie schrzanilo z tekstura od strony wewnetrznej w biurku.no i tekturki krzesla i kompa chyba troche za ciemne...ale ogolnie pracka robi bardzo pozytywne wrazenie:)powodzenia:) ps;sorki ze sie czepiam....ale lubie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 wykładzina bardziej mi sie podoba od paneli, czekam na updaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Październik 2005 Autor Share Napisano 21 Październik 2005 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi