tomaa Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Zaczolem cos nowego, dosyc narazie tego auta, moze dokoncze go. Robie teraz cos co zawsze chcialem zrobic, mam na nadzieje sie dosyc sie poduczylem, narazie jeszcze nic nie zrobilem ze swiatlem ani materialami, wiec daje wam czysty sketch.... mam na nadzieje ze wam sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Z hindusem bedziesz mial wspolny jezyk, bo szykuje sie sterylne pomieszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Ra bujaj garba :P kocham sterylne pomieszczenia :) a i fajnie to wyląda i chętnie życze shaderem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 dobrze widze? meble balmy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 dobrze widze? meble balmy? :) oo tak ;) super sa, szkoda jest nie jest ich az tak duzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 update... polka doszla... okna beda tez niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 okna dorobilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 fotel stoi w złym miejscu, mało tego psuje kompozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 fotel stoi w złym miejscu, mało tego psuje kompozycje pokaze ci cos... bardzo mi sie podoba, i tak bede dalej robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 ostatnie na dzisiaj, dodalem pare zeczy, zaczyna mi sie podobac dopiero teraz... jutro zrobie stol szefa, potem zacznie sie zabawa z swiatlem i materialami.... oto troche inny kant.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 aa to ty sypiesz z foty - myslałem ze to będzie twój design :P co to za soft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 znam tą fote co wcale nie zmienia mojego zdania oraz faktu ze nie da sie przejść :) w oryginale pomieszczenie prawdopodobnie jest dużo większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 hindus: to Cinema 4d, ich plugin sketch & toon zrobilem stolik szefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaa Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 no zabralem sie za materialy, ustawienia nie sa jeszcze konczowe, jak widac na scianach pozostaja artefakty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi