MaGuu Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 To sobie sam stwórz parkiet:D Tutej fajny sofcik do tego :D http://www.spiralgraphics.biz/ww_overview.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Mam to, ale szkoda, ze nie da sie tam zaimplementowac prawdziwego drewna tylko procedurka. Chyba, ze jeszcze do tego nie doszedlem - raz ten program wlaczylem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 AGmakonts pochwal się jak zrobic taki materiał kanapy :D Bo cos kminie, kminie i mi nie wychodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 MaGuu to żaden specjał :) nieosłabiaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nieosłabiaj się ;) co? :] Żaden specjał mówisz - tylko ze ja nie moge tego osiągnąć o materiałach wiem baaardzo mało :/ Nawet nie wiem do czego jest Fallof :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 hehe tu akurat falloff jest w difuse:PP ale to serio żaden specjał a powiem nawet że w tym świetle shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 MaGuu na Evermotion jest tutorial na temat tworzenia skóry. Może to Ci pomoże? EDIT: Emm, właśnie się przyjrzałem i te kanapy wcale nie są skórzane, co? :P Ale tutoriali do przerobienia nigdy za dużo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Tymek Ten tutek już dawno przerobiłem - ja nie chce skóry ja chce materiał, zwyklu najzwyklejszy Fabric :P dobra ale nie zaśmiecajmy chłopakowi wątku - koniec tej rozpusty, lece coś kminić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Finał miał być w prawdzie dziś ale cóz nie ma terminu którego da się dotrzymać:P narazie walcze z shaderkami i światłem bo coraz mniej mi się podoba, będe musiał jeszcze pomodelować sporo więc koniec przesuwam minimalnie do czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi