Napisano 14 Październik 200519 l To sobie sam stwórz parkiet:D Tutej fajny sofcik do tego :D http://www.spiralgraphics.biz/ww_overview.htm
Napisano 15 Październik 200519 l Mam to, ale szkoda, ze nie da sie tam zaimplementowac prawdziwego drewna tylko procedurka. Chyba, ze jeszcze do tego nie doszedlem - raz ten program wlaczylem. :)
Napisano 15 Październik 200519 l AGmakonts pochwal się jak zrobic taki materiał kanapy :D Bo cos kminie, kminie i mi nie wychodzi :/
Napisano 15 Październik 200519 l nieosłabiaj się ;) co? :] Żaden specjał mówisz - tylko ze ja nie moge tego osiągnąć o materiałach wiem baaardzo mało :/ Nawet nie wiem do czego jest Fallof :]
Napisano 15 Październik 200519 l Autor hehe tu akurat falloff jest w difuse:PP ale to serio żaden specjał a powiem nawet że w tym świetle shit
Napisano 15 Październik 200519 l MaGuu na Evermotion jest tutorial na temat tworzenia skóry. Może to Ci pomoże? EDIT: Emm, właśnie się przyjrzałem i te kanapy wcale nie są skórzane, co? :P Ale tutoriali do przerobienia nigdy za dużo :D
Napisano 15 Październik 200519 l Tymek Ten tutek już dawno przerobiłem - ja nie chce skóry ja chce materiał, zwyklu najzwyklejszy Fabric :P dobra ale nie zaśmiecajmy chłopakowi wątku - koniec tej rozpusty, lece coś kminić :D
Napisano 16 Październik 200519 l Autor Finał miał być w prawdzie dziś ale cóz nie ma terminu którego da się dotrzymać:P narazie walcze z shaderkami i światłem bo coraz mniej mi się podoba, będe musiał jeszcze pomodelować sporo więc koniec przesuwam minimalnie do czwartku