Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nonsensowna nazwa tematu, nieprawdaż? :D

2005-10-10-chair.jpg

Tak tak, wiem, tandeta jakich mało, ale przecież ktoś musi zarzucać forum takimi śmieciami :)

A i bardzo chętnie usłysze jakieś porady... mimo iż wkrótce zamierzam już z nowym stylem wystartować... ale narazie cicho bo to tajemnica ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam!

Nio mnie się styl podoba, ale fajnie by było jak by krzesło i ta pani rzucała jakiś cień na ścianę i podłogę. Na organice się nie znam, ale jak się tak patrzy to ona na kobietę wygląda.

Pozdrawiam a od zaśmiecania forum to ja już jestem :]

Napisano

a mnie się nie podoba i do tego nudne to dla mnie bardzo. wszystko robisz "na jedno kopyto", prace różnią się tylko pozycją postaci. nie widać jakiegoś rozwoju, poszukiwania nowych dróg, kombinowania. i najmniej ważna dla ciebie informacja (bo niby po co miałoby cię to obchodzić) , to styl owy mi się nie podoba w ogóle he he. ale pomyśl o tym powyższym.

Napisano
  • Autor

grim666: powiedz mi coś czegoś nie wiem... a i mi mój styl się nie podoba, ale co zrobić...

(bo niby po co miałoby cię to obchodzić)
hmm, a to brzmi trochę tak jakbym gdzieś mówił że jestem alfą i omegą, a przecież każdy kto widział chociaż jedną pracę która wymęczyłem wie, że tak nie jest :) i szybko się ten stan nie zmieni I odrazu mówie, tak, obchodzą mnie opinie, bo przecież nikt (no prawie nikt) nie tworzy dla siebie tylko dla innych i to co sobie autor mysli o swoim dziele jest zupelnie nieistotne.

A i żeby nie było to obiecuje (i obietnicy dotrzymam), że wstrzymuje na czas nieokreślony (min. do konca roku) produkcje takich pierduł jak powyższa i zajmuje się poszukiwaniami (aka speedami).

Thnx za głos, nawet jeśli jest na NIE ;)

Napisano

w sumie to zawsze jakieś emocje to wzbudza, ale mówienie "mi się podoba-mi się nie podoba" jest mało konstruktywne i tyle opinii ile ludzi (gustów). chodziło mi, że większe znaczenie ma ambitna, konstruktywna krytyka. no, he he

Napisano

BeLial -> bardzo fajny temat :) możnaby nawet odrzucić pierwszy i ostatni człon, wyszłoby bardziej artystycznie :]

pozdro

Napisano

no coz, wzasadzie szkic jakich dużo, ale to już sam wiesz :D nie ma sie doczego chyba anatomicznie przyczepić, tylko razi brak cieni;]

ps. nie zebym sie znal -.- tak tylko stwierdzam ;X

Napisano

ktos tu powiedzial ze wszytko robisz na jedno kopytko ..hm..moze i twoje postacie sa podobne...ale cholernie podobaja mi sie szczegolnie rysy twarzy...no i te usta:D...cud miod:)

pozdrawiam:)