Napisano 10 Październik 200519 l Nonsensowna nazwa tematu, nieprawdaż? :D Tak tak, wiem, tandeta jakich mało, ale przecież ktoś musi zarzucać forum takimi śmieciami :) A i bardzo chętnie usłysze jakieś porady... mimo iż wkrótce zamierzam już z nowym stylem wystartować... ale narazie cicho bo to tajemnica ;) Pozdrawiam
Napisano 10 Październik 200519 l Witam! Nio mnie się styl podoba, ale fajnie by było jak by krzesło i ta pani rzucała jakiś cień na ścianę i podłogę. Na organice się nie znam, ale jak się tak patrzy to ona na kobietę wygląda. Pozdrawiam a od zaśmiecania forum to ja już jestem :]
Napisano 10 Październik 200519 l a mnie się nie podoba i do tego nudne to dla mnie bardzo. wszystko robisz "na jedno kopyto", prace różnią się tylko pozycją postaci. nie widać jakiegoś rozwoju, poszukiwania nowych dróg, kombinowania. i najmniej ważna dla ciebie informacja (bo niby po co miałoby cię to obchodzić) , to styl owy mi się nie podoba w ogóle he he. ale pomyśl o tym powyższym.
Napisano 10 Październik 200519 l Autor grim666: powiedz mi coś czegoś nie wiem... a i mi mój styl się nie podoba, ale co zrobić... (bo niby po co miałoby cię to obchodzić) hmm, a to brzmi trochę tak jakbym gdzieś mówił że jestem alfą i omegą, a przecież każdy kto widział chociaż jedną pracę która wymęczyłem wie, że tak nie jest :) i szybko się ten stan nie zmieni I odrazu mówie, tak, obchodzą mnie opinie, bo przecież nikt (no prawie nikt) nie tworzy dla siebie tylko dla innych i to co sobie autor mysli o swoim dziele jest zupelnie nieistotne. A i żeby nie było to obiecuje (i obietnicy dotrzymam), że wstrzymuje na czas nieokreślony (min. do konca roku) produkcje takich pierduł jak powyższa i zajmuje się poszukiwaniami (aka speedami). Thnx za głos, nawet jeśli jest na NIE ;)
Napisano 10 Październik 200519 l w sumie to zawsze jakieś emocje to wzbudza, ale mówienie "mi się podoba-mi się nie podoba" jest mało konstruktywne i tyle opinii ile ludzi (gustów). chodziło mi, że większe znaczenie ma ambitna, konstruktywna krytyka. no, he he
Napisano 10 Październik 200519 l BeLial -> bardzo fajny temat :) możnaby nawet odrzucić pierwszy i ostatni człon, wyszłoby bardziej artystycznie :] pozdro
Napisano 13 Październik 200519 l no coz, wzasadzie szkic jakich dużo, ale to już sam wiesz :D nie ma sie doczego chyba anatomicznie przyczepić, tylko razi brak cieni;] ps. nie zebym sie znal -.- tak tylko stwierdzam ;X
Napisano 13 Październik 200519 l ktos tu powiedzial ze wszytko robisz na jedno kopytko ..hm..moze i twoje postacie sa podobne...ale cholernie podobaja mi sie szczegolnie rysy twarzy...no i te usta:D...cud miod:) pozdrawiam:)