gucias Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Blender 2.37a render w BlenderInternal 1 obrazek = 45min prackę zacząłem w sierpniu a inspiracją był widok uliczki na podkładce do herbaty !! ;) (jest tu nawet gdzieś mój wątek WIP z tą pracką) miałem dłuuugą przerwę związaną z dyplomem a pracka zaczęła mi się kurzyć więc postanowiłem ją w końcu skończyć oto ona: WIDOK 1 WIDOK 2 WIDOK 3 WIDOK 4 I MAŁY BONUSIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 na widoku 4 widaćkoniec świata ;p pracka ok ale render mógł by mieć lepszy AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Bardzo przyjemne dla oka. kadr 2 zdecydowanie najlepszy. dardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 chodnik wydląda jakby był bez bumpa. Całośc bardzo dobrze się prezentuje. 8.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 wolałem twoje TT :P ale jest ładnie 4/6 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 hoho w Blender Internalu? podziwiam ;] kilka chwil w yafrayu i ładnie by wyglądała ta scenka ;] jakie osa ustawiłeś przy renderze? wygląda troszkę kanciasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 OSA = 8 AO = 5 (wiem wie mtrochę mało bo chciałem szybko zrenderować dlatego gdzieniegdzie są szumy, mogłem dać 8 - 12 ale render trwałby 2h :)...może jeszcze poprawie te rendery ale to potem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 To zrob jeden dobry w 2h niz cztery slabsze. Ciekawa pracka, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 MAŁY BONUSIK - full screen click here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 W miniaturce wyglada slicznie i bardzo klimatycznie niestety po powiekszeniu render wysiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Model i sam render jest średni ale otoczenie jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 no niestety nie można mieć wszystkiego naraz heh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 HEHEHE mój drugi już sukces !! trafiłem do oficjalnej galerii BLENDERA z tą pracką:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi