P4VV37 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Taki speedzik:) teksturki gąsienic=>" 3D Kingdom Materials Pack - Październik 2005" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 nieładne, sorry... dodaj jakieś śrubki, elementy dodatkowe, kabelki ładne oświetlenie, lepsze materiały (ale przecież one są z FriDi Kingdom's Matierial Pak!). ciekawe otoczenie... i jakąś scenkę, bo robot sam się nie obroni, w przeciwieństwie do np. samochodu czy czołgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 P4VV37 -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 uhm, nie bede owijal... wyglada fatalnie, nawet jak na speed... ale chyba dopiero zaczynasz sie bawic w te klocki, wiec jeszcze spora droga przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 A mi sie nawet podoba moznaby dodac kilka kabelkow wezow cisnieniiowych itd :) i bdzie spoko i render jakis dokladniejszy i wiekszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 co zrobiłeś tym renderom że są takie rozmazane???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Pewnie kompresja na fula, to chyba początek w 3d, mam nadzieje ze początek. Troszke wyobrazni, pozmieniaj wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Omg... Tylko nie bij po oczach. Popracuj troche wiecej na modelami, a nie wrzucasz cos, co robiles prze gora 20min i dajesz na forum. Peace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Te gąsienice są nawet fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Gedeon przynajmniej dostrzegłeś coś fajnego :) rozbuduj robota, o detale, i scenkę i podeślij bo to do finalnych prac się nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Wiecie co tu ciezko stwierdzic czy cos sie nadaje do finalnych prac czy nie, niby jest skonczone(autor tak uwaza) wiec sie nadaje. Nieporozumieniem by bylo gdyby zamieszczane tutaj prace byly tlyko i wylacznie doskonale wymodelowane i fotorealistyczne, bo to nie o to chodzi przecierz. Do kazdej pracy moznaby sie przyczepic ze cos jest nie tak, teoretycznie uzytkownicy forum i nie ale jakis inzynier w polowie z tych samochodow by powytykal karygodne jego zdaniem bledy. Ja tam wierze ze przyjdzie czas gdy P4VV37 bedzie smial sie z tego modelu, bo kazdy ma przecierz swoje porzadki i nie nalezy sie ich wypierac. Ahhwogle to nie wiem czemu ja to pisze, jest tak puzno, mialem sie uczyc i wogle, ale coz jak sprawa wazna to nalezy sie wypowiedziec :). POWODZENIA !! :) trzymam kciuki za Twoje kolejne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi