nosal Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 witam, tworze cos w ZB i przypadkowo cos wcisnolem i nie wiem jak powrocic w edycje moje obiektu (uzylem zSphere) widze go w narzedziach tool i moge ponownie go wstawic na ekran a nie wiem jak wrici w tryb jego edycji - co namieszalem?
kannu Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 nie mozesz wrocic do tej edycji :(. jedyne co mozesz zrobic to zapisac plik jako narzedzie. wtedy tworzac nowy dokument bedziesz mial ten swoj obiekt jako "prymitywa" - tak, jak poczatkowo zrobiles sobie sfere.
nosal Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 ale obiekt widze w narzedziach tylko nie mam klawiszy edycji :( pewnie cos poemiszalem, zupelnie ianzcej sie tu cos robi niz w np xsi
SUPER_OkO Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 bo nie ma klawisza edycji w ZB, jak wyjdziesz z edycji to wyczysc obraz (nie pamietam skrotu) no i dalej tak jak kannu powiedzial. Heh troche sie spoznilem z odpowiedzia
Rekomendowane odpowiedzi