Potworeq Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Witam ! Postanowiłem przystąpić do bitwy i jest to mój pierwszy raz :D, do tego ważnego kroku w moim życiu namówił mnie Barył. Z pośród mnóstwa owadów wybrałem ważke ponieważ lubie powędkować, a tam tego badziewia lata i lata :). To cacko postanowiłem zrobić:
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 no to powodzenia :), i tez ta Twoja wazka bedzie miala takie kolory?? pzodr
Potworeq Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Pablo no to powodzenia :), i tez ta Twoja wazka bedzie miala takie kolory?? Kolory postaram się zrobić takie same, ale naprawde nie mam pojęcia co wyjdzie :), narazie martwie się modelowaniem. Originally posted by ChaoS Pomysl ambitny poczekamy na wykonastwo :) Wiem obrazek wygląda pięknie, ta ważka, te tło, te kropelki wody na ważce ... :), ale tak jak wspominałem wcześniej \"narazie modeling\". A pozatym nie jestem taki dobry :( . Pozdrowienia, Potworeq
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Potworeq \"narazie modeling\". A pozatym nie jestem taki dobry :( . ja tez nie jutro nad modelem siadam :)
roball Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 wiecej wiary w siebie! ja \'bawie\' sie maxem nieco ponad 2 miesiace i mowie ze wygram bitwe [lol2][lol2]. dasz rade! trzymam kciuki. i nie poddawaj sie :D
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Potworeqq- spokojnie...to jest forium...jesli wiesz to FORUM=POMOC :)) Bedzie dobrze pzodr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Sliczne :) Zrob takie kolorki skrzydelek i bedzie si :D CZekamy na pierwsze rendery
Potworeq Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Dzięki za te wypowiedzi, podbudowaliście mnie ! Dzisiaj postaram się już zacząć coś modelować :D. Pozdrowienia, Potworeq
mORPH Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 No wlasnie, gadu gadu a tu sie do roboty trzeba brac. Czekam na rendery
Rekomendowane odpowiedzi