Potworeq Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Witam ! Postanowiłem przystąpić do bitwy i jest to mój pierwszy raz :D, do tego ważnego kroku w moim życiu namówił mnie Barył. Z pośród mnóstwa owadów wybrałem ważke ponieważ lubie powędkować, a tam tego badziewia lata i lata :). To cacko postanowiłem zrobić: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 no to powodzenia :), i tez ta Twoja wazka bedzie miala takie kolory?? pzodr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaoS Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Pomysl ambitny poczekamy na wykonastwo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potworeq Posted July 10, 2003 Author Share Posted July 10, 2003 Originally posted by Pablo no to powodzenia :), i tez ta Twoja wazka bedzie miala takie kolory?? Kolory postaram się zrobić takie same, ale naprawde nie mam pojęcia co wyjdzie :), narazie martwie się modelowaniem. Originally posted by ChaoS Pomysl ambitny poczekamy na wykonastwo :) Wiem obrazek wygląda pięknie, ta ważka, te tło, te kropelki wody na ważce ... :), ale tak jak wspominałem wcześniej \"narazie modeling\". A pozatym nie jestem taki dobry :( . Pozdrowienia, Potworeq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaoS Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Originally posted by Potworeq \"narazie modeling\". A pozatym nie jestem taki dobry :( . ja tez nie jutro nad modelem siadam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roball Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 wiecej wiary w siebie! ja \'bawie\' sie maxem nieco ponad 2 miesiace i mowie ze wygram bitwe [lol2][lol2]. dasz rade! trzymam kciuki. i nie poddawaj sie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Potworeqq- spokojnie...to jest forium...jesli wiesz to FORUM=POMOC :)) Bedzie dobrze pzodr Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Sliczne :) Zrob takie kolorki skrzydelek i bedzie si :D CZekamy na pierwsze rendery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potworeq Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Dzięki za te wypowiedzi, podbudowaliście mnie ! Dzisiaj postaram się już zacząć coś modelować :D. Pozdrowienia, Potworeq Link to comment Share on other sites More sharing options...
mORPH Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 No wlasnie, gadu gadu a tu sie do roboty trzeba brac. Czekam na rendery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts