Napisano 10 Lipiec 200321 l nie znam sie na motylach a ten mi sie nawet podoba :) w życiu nawet nie myślałem żeby motyla zrobić nie znam sie na tych dziwadłach latających nawet nie wiem ile to ma nóg :) mam nadzieje że będzie to w czymś przypominało tego motyla a i ktoś musi zająć ostatnie miejsce :) a wiec lecimy :]
Napisano 10 Lipiec 200321 l Autor jak ja tu samochód wepchne :| coś sie wymyśli :] ide studiować anatponie tych stworów [nauka]
Napisano 10 Lipiec 200321 l [wow] and the winner is... :D kidding, narazie trochę tego za mało, żeby cokolwiek oceniać :)
Napisano 10 Lipiec 200321 l Autor jak coś to zawsze plama zostaje do zrobienia :P ide spać bo mi max bokiem wychodzi [3m się] sie
Napisano 11 Lipiec 200321 l Sikham hehe to co widzialem to tylko REFERENCJE tak?:D:) Wiecej modelingu:) pozdr
Napisano 14 Lipiec 200321 l stary czasu a czasu :D a co do tych miejsc to lepiej nie mówić ;/ o mnie chyba zapomnieliście... ;/ w ostatniej piątce to sie znajde :D
Napisano 14 Lipiec 200321 l Sikham, sorki że nie na temat... ale czy ty przypadkiem nie czytasz PSXExtreme ?? trzymaj się :)
Napisano 15 Lipiec 200321 l Autor Loozack o ćio chodzi jakby ?? :] teraz już wszystko wiesz :]:]:]:]:]:]:] [piwo]