Napisano 18 Październik 200519 l krotkie pytanko -> gdzie w Warszawie/Polsce moge dostac super sculpey (jesli wogole)? szukalem po sieci ale na razie nic nie znalazlem :\ dzieki, s.
Napisano 18 Październik 200519 l http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&c2coff=1&q=supersculpey&btnG=Szukaj modelina?
Napisano 18 Październik 200519 l Autor illy: tak, dokladnie o ten material rzezbiarski mi chodzi. na allegro niestety nie ma... szukam dalej. ale cos czuje ze bede musial zrobic zakupy przez internet :\
Napisano 18 Październik 200519 l snowid -> słyszałem, że można czasem kupić na mazowieckiej w ZAW. Najbliżej to niemiecki ebay, widziałem tam. Tylko to cholernie droga inwestycja :/ Przesyłka będzie pewnie koszmarna. Chciałem zamówić Chevant`a z Anglii, ze Stanów z Niemiec. Wszędzie koszty plasteliny były niższe niż samej przesyłki.
Napisano 18 Październik 200519 l Zapytaj na ASP, na wydziale rzeźby, bo tam mają kontakty i mogą ci doradzić.
Napisano 19 Październik 200519 l Autor dzieki za tip'y! dzisiaj pojade na Mazowiecka... jak tam nie bedzie, nie beda mogli sprowadzic to zglosze sie na ASP. dzieki!
Napisano 19 Październik 200519 l Autor xtra... jak tylko pytalem o super sculpey to widzialem szeroko otwarte oczy i usta :(