Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam,

jakos nie moge sobie wyobrazic tej nozki...tzn nie wiem jaka jest jej czesc..mozesz pokazac na jakiejs fotce czy czyms ktora to czesc?

pzodr

Napisano

Witam wszystkich zdziwilem sie ze tak szybko ktos komentarz wrzucil. Co do orginalu to narazie ide na wizje z ksiazki od biologi z liceum :) a co do siateczki to narazie musi wystarczyc ten render.

1.jpg

Napisano

aaaa juz wiem o co chodzi :) zmylila mnie ta mala nozka na dole :) heh...idziesz w dobrym keirunku :)) a co do saitki...lepiej pokazuyj ja w Low-poly jest bardziej przejrzysta i przydatna..

pozdr

Napisano

no no nozka jest git :)) tak 3mac...co do texturowania...jesli jestes w tym poczatkujacy to radzilbym Ci robic odzielne obiekty...

pzodr

Napisano

jak dla mnie za kwadratowe te nogi sa...dodaj linie wpoprezk nog i przeun je poza pozostale linie aby nadac nodze zaokragolenie...

pozdr

Napisano

dawno nie bylo uperage ale to wszystko z braku czasu codo uwagi poprawilem te nogi jezeli oto ci chodzilo zlukaj jeszcze raz i powiedz czy teraz jest oki a co do glowy prosze sie na nia nie patzyci bo dopiero ja zaczolem robic i troche inwencji mi zabraklo musze poszukaci jakis zdjeci z zblizeniami na twaz(jezeli mozna tak powiedziec :) ) konika polnego

7.jpg

Napisano

dawno nie bylo updata a bylo to spowodowane tym ze niemialem dostepu do kompa (przymusowe wakacje :) ) Nadal niemam pomyslu na glowe jezeli wiecie gdzie bym mogl znalesc zdjecie zblizenia na glowe konika polnego to bym byl wdzieczny a jezeli nie znajde zdjecia zostaje mi tylko isc zlapaci konika polnego i opserwowac go pod lupa :)

8.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności