Napisano 11 Lipiec 200321 l Jestem początkującym grafikiem wiec prosze sie nie smiac głosno :) jak narazie robie nuszke to pierwszy zrzut zrobilem ja w 5min wiec bez komentazy dzieki :]
Napisano 11 Lipiec 200321 l 1. Nie spiesz sie tak 2. Pokaz orginal 3. Pokaz siateczke I tak w ogole witam i powodzenia :)
Napisano 11 Lipiec 200321 l hehe.. bez obaw.. ja tez dopiero zaczynam i tez robie konika polnego CHYBA :D :) hehe. nom.. jakos sobie damy rede ;) [soczek]
Napisano 11 Lipiec 200321 l witam, jakos nie moge sobie wyobrazic tej nozki...tzn nie wiem jaka jest jej czesc..mozesz pokazac na jakiejs fotce czy czyms ktora to czesc? pzodr
Napisano 11 Lipiec 200321 l No wlasnie. Brakuje jakiegos zdjecia referyncyjnego :D Tez nie moge skumac co to za czesc nogi, no chyba ze robisz z glowy ;) Powodzenia
Napisano 11 Lipiec 200321 l Autor Witam wszystkich zdziwilem sie ze tak szybko ktos komentarz wrzucil. Co do orginalu to narazie ide na wizje z ksiazki od biologi z liceum :) a co do siateczki to narazie musi wystarczyc ten render.
Napisano 11 Lipiec 200321 l aaaa juz wiem o co chodzi :) zmylila mnie ta mala nozka na dole :) heh...idziesz w dobrym keirunku :)) a co do saitki...lepiej pokazuyj ja w Low-poly jest bardziej przejrzysta i przydatna.. pozdr
Napisano 11 Lipiec 200321 l Autor Zastanawiam się czy zrobic całom noge jednym obiektem czy nie bede miał pużniej problemów z teksturowaniem bo jestem w tym kompletnie zielony
Napisano 11 Lipiec 200321 l najwyzej potem podzielisz obiekt narazie rob caly (tak ja robie nie wiem jak tam profesjonalisci:))
Napisano 11 Lipiec 200321 l no no nozka jest git :)) tak 3mac...co do texturowania...jesli jestes w tym poczatkujacy to radzilbym Ci robic odzielne obiekty... pzodr
Napisano 11 Lipiec 200321 l Autor Dzięki za opinie jak narazie bede robic jako jeden obiekt dopuki nie trafie na jakies problem. :)))
Napisano 11 Lipiec 200321 l Nóżka jak nóżka... czekam na więcej. Narazie dobry kierunek, zapowiada się ciekawa bitwa.
Napisano 12 Lipiec 200321 l Autor Dzisiaj zbyt dużo czasu nie mam ale mały update coraz bardziej się boje ze z moja fantazja odlecę od pierwowzoru z książki :)
Napisano 12 Lipiec 200321 l Autor to juz na dzisaj ostatnmi update. a teraz moje pytanie w czym najlepiej renderowac? (chodzi mi tu np brazil v-ray itp) bo ja jak narazie jade w standardzie
Napisano 12 Lipiec 200321 l BRAAAZZIILL!!! BRAAAZZIILL!! :) hehe Brazil ze Sky lingt... to jest to :D :D
Napisano 12 Lipiec 200321 l jak dla mnie za kwadratowe te nogi sa...dodaj linie wpoprezk nog i przeun je poza pozostale linie aby nadac nodze zaokragolenie... pozdr
Napisano 14 Lipiec 200321 l Autor dawno nie bylo uperage ale to wszystko z braku czasu codo uwagi poprawilem te nogi jezeli oto ci chodzilo zlukaj jeszcze raz i powiedz czy teraz jest oki a co do glowy prosze sie na nia nie patzyci bo dopiero ja zaczolem robic i troche inwencji mi zabraklo musze poszukaci jakis zdjeci z zblizeniami na twaz(jezeli mozna tak powiedziec :) ) konika polnego
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor dawno nie bylo updata a bylo to spowodowane tym ze niemialem dostepu do kompa (przymusowe wakacje :) ) Nadal niemam pomyslu na glowe jezeli wiecie gdzie bym mogl znalesc zdjecie zblizenia na glowe konika polnego to bym byl wdzieczny a jezeli nie znajde zdjecia zostaje mi tylko isc zlapaci konika polnego i opserwowac go pod lupa :)