Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dawno nic nie przedstawiałem więc czemu by nie wrzucić czegoś co spoczywa gdzieś tam u mnie na dysku... Nawet nie wiem czy mam zamiar to kończyć.... a wiele jeszcze by pasowało zrobić chociażby popoprawiać dłonie czy szaty.. ale to oceńcie sami. Wszelka krytyka mile widziana :)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ladny model:)niezle ci to wyszlo,dlonie rzeczywiscie przydalobysie poprawic,a w szatach to pas i rekawy do poprawy:)pokaz siateczke jakbys mogl bo mnie te szaty ciekawia:)dozoc fajne otoczenie,teksturki,switla(tylko nie za ciemno prosze) i bedzie super pracka:)zycze powodzenia:)

Napisano

Ladny model/ troche wiecej szczegolow dodaj.

I jakis cmetarz jako otoczenie :D

Napisano

szaty (zwłaszcza rękawy) definitywnie do poprawki. powiem tylko że warto kontynuować :]

Napisano
  • Autor

Poprawiłem co nieco.. troche rękawy, troche szaty itp... nadałem też wstępne materiały. co do uwag... to mile widziane konkrety.. np co w danej rzeczy jest nie tak i w jakim kierunku je poprawić.

Napisano
  • Autor

szczerze mówiąc to wina ujęcia... i wydaje sie być niski.. aczkolwiek troszke można by go "wydłuzyć" chciałem użyć kanału alpha by zrobić postrzępiony dół jak u zjawy... taka lekka postac eteryczna.. ale niestety kozystając z symbiontu nie bardzo chce to działać... może ktoś kożystał z symbiontu jako materiałów i do tego kanału alpha?

Napisano

Koncept pracki bardzo fajniutki. Bardzo mi się podoba model, ręce ma fajne co wy chcecie?! Szatę można poprwaić - można dać jakąś zakurzoną texturkę u dolu i rzeczywiście postrzępić, ale ja nie wiem, jak to zrobić :P W każdym raize fajnie. pozdrawiam ;)

Napisano

Brzydka teksturka na łapach :)

Napisano

pod tym kapturem bym coś dał bo tak jest straszna pustka (jakies oczy swiecace ;p)