Spukii Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Tak jak w temacie. Jaka jest najnowsza wersja V-ray i ile zajmuje demo 1.5 chyba 54kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 wejdz na strone producenta i sobie sprawdz co to za problem - ? 54 kb to może readme zajmuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 chyba 54kb ^^ no troszke wiecej... zapraszam http://www.chaosgroup.com/software/vray/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spukii Napisano 21 Październik 2005 Autor Share Napisano 21 Październik 2005 to trochę przesadziłem z tym demo 1.5 chyba 54kb ale ile zajmuje najnowsza wersja Vray bo nie mogę się na tamtą stronę zalogować i sprawdzić !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 a co? jak się nie możesz zalogowac to nie zasasz free ani demo a jak już kupisz to chyba znajdziejsz tyle miejsca by zainstalowac go, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 OT: ktos go testował? jeśli tak, to czy jest szybszy od starego ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 mantal - mowa o 1,5? ja tam go na oczy nie widziałem ale ponoć szybszy warto go mieć choćby dla tych nowych bajeków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 a co ty masz dysk 100mb ze ten rozmiar v-raya taki wazny czy 100kb czy 5mb :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 no zeczywiscie troszke dziwne pytanko, jak byś troszke przeszukał forum to byś zauwazył ze nowy vray to 1.5 http://max3d.pl/indexkom.php?ID=1602, a co do tego ile zajmuje to troszke bezmyślnie zapytałes, na to sie poprostu juz nie wypowiadam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 omg nie ma jeszcze vraya 1,5 to po raz dwa pytasz ile zajmuje bo boisz sie ze sciagniesz fake`a z emula ? sory ale to nie forum o piractwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi