Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

to wygląda tak:właczam maxa pokazuje mi sie to okienko co wszystko wczytuje te takie kwadratowe niebieskie i po chwili znika ale max sie nie włacza juz nie wiem co mam zrobicsmutny.gif juz przeinstalowywałem wczesniej wszystko sie kreciło zawsze ok z tej samej instalki :/

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 853
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

znajac życie to pewnie firewall. juz nie jeden taki post tu byl, także moj (error 1114) :)

Napisano
  • Autor

no ale co mam zrobić ludzie weekend minie a ja nic nie zrobie pozytecznego w maxie :((((((

Napisano

a moze rozchodzi sie o takie coś jak C-dilla, moze tego ci brakuje do uruchomienia maxa?

Napisano
  • Autor

nie wiem co to jest te cdilla ale dziwne ze wczesniej wszystko super elegancko działało na tym samym setupie i cd keyu :/

Napisano

no a jaki masz firewall? jesli masz i max wylacza ci sie po zaladowaniu pliku emproxy.dlo (zobacz na dole splashscreena co sie ostatniego wyswietla) to na bank firewall. przy ladowaniu tegoż pliku max probuje polaczyc sie z internetem, jesli firewall go blokuje to albo po uruchomieniu wyswietla na czerwono blad w "konsoli" MentalRay'a (tak jak u mnie) albo sie w ogole nie uruchamia (jak u calej masy innych ludzi).

p.s. to, ze wczesniej wszystko smigalo o niczym nie swiadczy. u mnie problem z firewallem i errorem 1114 wystapil po 8 miesiacach prawidlowego funkcjonowania, ot tak "po prostu" :)