Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

to wygląda tak:właczam maxa pokazuje mi sie to okienko co wszystko wczytuje te takie kwadratowe niebieskie i po chwili znika ale max sie nie włacza juz nie wiem co mam zrobicsmutny.gif juz przeinstalowywałem wczesniej wszystko sie kreciło zawsze ok z tej samej instalki :/

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 887
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

znajac życie to pewnie firewall. juz nie jeden taki post tu byl, także moj (error 1114) :)

Napisano
  • Autor

no ale co mam zrobić ludzie weekend minie a ja nic nie zrobie pozytecznego w maxie :((((((

Napisano

a moze rozchodzi sie o takie coś jak C-dilla, moze tego ci brakuje do uruchomienia maxa?

Napisano
  • Autor

nie wiem co to jest te cdilla ale dziwne ze wczesniej wszystko super elegancko działało na tym samym setupie i cd keyu :/

Napisano

no a jaki masz firewall? jesli masz i max wylacza ci sie po zaladowaniu pliku emproxy.dlo (zobacz na dole splashscreena co sie ostatniego wyswietla) to na bank firewall. przy ladowaniu tegoż pliku max probuje polaczyc sie z internetem, jesli firewall go blokuje to albo po uruchomieniu wyswietla na czerwono blad w "konsoli" MentalRay'a (tak jak u mnie) albo sie w ogole nie uruchamia (jak u calej masy innych ludzi).

p.s. to, ze wczesniej wszystko smigalo o niczym nie swiadczy. u mnie problem z firewallem i errorem 1114 wystapil po 8 miesiacach prawidlowego funkcjonowania, ot tak "po prostu" :)