MohSETH Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Witam serdecznie! Kupiłem sobie w/w kartę, ale niestety po jednym dniu przestał działać wiatraczek:( moje pytanie jest następujące czy można osobno kupić wiatraczek chłodzacy czy muszę kupić nową kartę? Pozdrawiam
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Nie wiem jak wygląda ta karta, ale raczej zawsze można coś wykombinować. W niektórych modelach można spokojnie wymienić wiatraczek, trzeba tylko dobrać odpowiedni. Z kolei niektóre karty mają tak "rozbudowane" systemy chłodzące, że bez kombinowania będzie ciężko.
kondrad Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 ja miałem tzn mam geforce 5600 i tam układ chłodzenia nie jest zbyt zaaawansowany pozatem widziałem kiedyś w necie wiatraczki własnie do mojej karty // wiec sondze ze do twojego modelu tyż powinny być ??..... pozdro!
kannu Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 napewno mozna wymienc wiatraczek. jesli karta jest na gwarancji to idz- niech top naprawią , bo to przegięcie ---EDIT-- a jesli beda robili problemy to napisz nam tu co to za sklep - niech wszyscy wiedzą. powodzneia
Rekomendowane odpowiedzi