Napisano 22 Październik 200519 l Witam serdecznie! Kupiłem sobie w/w kartę, ale niestety po jednym dniu przestał działać wiatraczek:( moje pytanie jest następujące czy można osobno kupić wiatraczek chłodzacy czy muszę kupić nową kartę? Pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200519 l Nie wiem jak wygląda ta karta, ale raczej zawsze można coś wykombinować. W niektórych modelach można spokojnie wymienić wiatraczek, trzeba tylko dobrać odpowiedni. Z kolei niektóre karty mają tak "rozbudowane" systemy chłodzące, że bez kombinowania będzie ciężko.
Napisano 23 Październik 200519 l ja miałem tzn mam geforce 5600 i tam układ chłodzenia nie jest zbyt zaaawansowany pozatem widziałem kiedyś w necie wiatraczki własnie do mojej karty // wiec sondze ze do twojego modelu tyż powinny być ??..... pozdro!
Napisano 23 Październik 200519 l napewno mozna wymienc wiatraczek. jesli karta jest na gwarancji to idz- niech top naprawią , bo to przegięcie ---EDIT-- a jesli beda robili problemy to napisz nam tu co to za sklep - niech wszyscy wiedzą. powodzneia