Futro Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 (edytowane) Zajelo mi to caly wczorajszy wieczor i dzisiejszy ranek, z nudow...;) Edytowane 25 Październik 2009 przez Futro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 gory i drzewo przesliczen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 uj słabiuchno, kolorki strasznie przejaskrawione i ten fiolet w tle razi. po tobie bym sie takiego nie spodziewał:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 mnie kolory nie przeszkadzaja, Bardzo podoba mi sie drzewo i ten ktos pod nim :) oraz Gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 drzewko fajne ale reszta troche odstaje od normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastina Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Podoba mi sie to drzewko :). Góry też są OK. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 mi sie pracka podoba. nasycenie kolorow jest calkiem spoko tylko troche ta mgla co jest za drzewem a przed ta gora z tylu ci nie wyszla. jest za "mocna" przez co nienaturalna troche bym to poprawil. a tak to podoba mi sie uzycie pedzlow z opcja wetedges (bo tego uzywales czy mnie oczy myla:) .ciekawy efekt szczegolnie na lisciach drzew a no i gory bardzo ladnie wyszly. tylko jakby proporcje ci sie troche skopaly. bo gora wyglada jakby byla daleko ale zielona trawa tuz pod nia jest bliziutko i wyrazna przez co gora nie jest taka masywna jak powinna:) ale mimo tego co mnie razi pracka jest dla mnie jak najbardziej na + i oby wiecej takich. tak trzymaj. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Szczerze - stac Cie na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi