RA Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Witam! Nie pokazywalem sie wczesniej w dziale 2D, bo tabletowanie mi nie idzie, a skanera nie mam. Ale jakos udalo mi sie cos zeskanowac. Co to za obraz pewnie kazdy wie. Nabazgralem to w podstawowce (6 klasa) olowkiem z bardzo ciemnej i niewielkiej referki, co widac porownujac moja "kopie" z oryginalem. Teraz w PS'ie przyciemnilem tlo, bo strasznie bylo widac pociagniecia olowka. C&C mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 co do pociagniec olowka w skanerze to znam ten bol..wlasnie skanuje pracki ktore zamierzam niedlugo umiescic na forum i mam to samo:(...a tak po za tym pierwszy raz cie tu widze:D...jak sam zaznaczyles ...troche nie wiem jak cie oceniac skoro mowisz ze pracka jest z 6 klasy...bo ja w 6 klasi ebym tak nie narysowal wiec jak na tamte lata fajna...ale jesli mialbym oceniac prace pod wzgledem juz jakby bardziej dojrzalym...to za ciemne tlo w stosunku do postaci ...ktora w stosunku do tla jest narysowana zbyt jasno...kreska tez mi za bardzo nie lezy ale ja juz mam takie zboczenie:)...a wiesz co jest godne podziwu?...ze postanowiles zrobic kopie tak znanego obrazu i praktycznie jesi chodzi o proporcje i ksztalt lasiczki...to bardzo fajnie wyszlo...moze sie przelamiesz i zaczniesz tez w 2d teraz dzialac?:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 Teraz narysowalbym to inaczej. Bylem mlody i glupi. ;) Czy sie przelamie? Heh, trudna sprawa, musze sie ostro wziac za tablet. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no tablecik fajna sprawa...ale zrobisz pierwszy udany szkic...i przelamanie gwarantowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Ja wcale nie zrobilam udanego szkicu i sie przelamalam:P Za kazdym razem kiedy cos pokazuje to ktos mnie jedzie huh ;) Ale jestem twarda ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 gronostaj ładniusi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Navara...i dobrze...ciesz sie wlasnie ze cie krytykuja....bo na chwaleniu sie daleko nie zajdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 miwt Navara chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 A czy ja cos o lamaniu sie? :D Nie lamie sie,przelamie sie ;) A tak na temat to super lasiczka, jak oryginal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 które to gronostaj ;) joke - fajnei wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 6 klasa? :o wlasciwie nie ma co pisac, bo wiadomo ze teraz rysujesz inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 Dzieki. Gdyby sie dalo zrobic backupa ;) tej pracy, to podrasowalbym ja olowkiem... a moze podrasuje w painterze, ale to moze byc przegiecie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi