Napisano 23 Październik 200519 l Witam! Nie pokazywalem sie wczesniej w dziale 2D, bo tabletowanie mi nie idzie, a skanera nie mam. Ale jakos udalo mi sie cos zeskanowac. Co to za obraz pewnie kazdy wie. Nabazgralem to w podstawowce (6 klasa) olowkiem z bardzo ciemnej i niewielkiej referki, co widac porownujac moja "kopie" z oryginalem. Teraz w PS'ie przyciemnilem tlo, bo strasznie bylo widac pociagniecia olowka. C&C mile widziane.
Napisano 23 Październik 200519 l co do pociagniec olowka w skanerze to znam ten bol..wlasnie skanuje pracki ktore zamierzam niedlugo umiescic na forum i mam to samo:(...a tak po za tym pierwszy raz cie tu widze:D...jak sam zaznaczyles ...troche nie wiem jak cie oceniac skoro mowisz ze pracka jest z 6 klasy...bo ja w 6 klasi ebym tak nie narysowal wiec jak na tamte lata fajna...ale jesli mialbym oceniac prace pod wzgledem juz jakby bardziej dojrzalym...to za ciemne tlo w stosunku do postaci ...ktora w stosunku do tla jest narysowana zbyt jasno...kreska tez mi za bardzo nie lezy ale ja juz mam takie zboczenie:)...a wiesz co jest godne podziwu?...ze postanowiles zrobic kopie tak znanego obrazu i praktycznie jesi chodzi o proporcje i ksztalt lasiczki...to bardzo fajnie wyszlo...moze sie przelamiesz i zaczniesz tez w 2d teraz dzialac?:D pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200519 l Autor Teraz narysowalbym to inaczej. Bylem mlody i glupi. ;) Czy sie przelamie? Heh, trudna sprawa, musze sie ostro wziac za tablet. :)
Napisano 23 Październik 200519 l no tablecik fajna sprawa...ale zrobisz pierwszy udany szkic...i przelamanie gwarantowane:)
Napisano 23 Październik 200519 l Ja wcale nie zrobilam udanego szkicu i sie przelamalam:P Za kazdym razem kiedy cos pokazuje to ktos mnie jedzie huh ;) Ale jestem twarda ;P
Napisano 23 Październik 200519 l Navara...i dobrze...ciesz sie wlasnie ze cie krytykuja....bo na chwaleniu sie daleko nie zajdzie:)
Napisano 24 Październik 200519 l A czy ja cos o lamaniu sie? :D Nie lamie sie,przelamie sie ;) A tak na temat to super lasiczka, jak oryginal :)
Napisano 24 Październik 200519 l 6 klasa? :o wlasciwie nie ma co pisac, bo wiadomo ze teraz rysujesz inaczej
Napisano 24 Październik 200519 l Autor Dzieki. Gdyby sie dalo zrobic backupa ;) tej pracy, to podrasowalbym ja olowkiem... a moze podrasuje w painterze, ale to moze byc przegiecie. ;)