Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

zastanawiam sie nad kupnem radka x800 i mam pytanie czy da sie go przerobic na Fire gl albo cos co jest przeznaczone do 3d ( podobnie jak quadro) a moze lepiej kupic geforca 6600-6800? juz sam nie wiem

p.s poza 3d lubie tez pograc...;)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

moja płyta to MSI KT6V ... pod Athlona Xp... :| : /

Napisano
  • Autor

mi by sie duzo zeczy przydało mam tylko 512 ramu a na plycie max 2gb ale niestety tylko 2 banki ... ehh a na procesor kasy mi nie starczy i jeszcze płyta... jedyne co moge to chyba kupic karte obecnie mam 9200se takze jest dosc przecietnie...

Napisano

Napisz jaki masz budżet, będzie można wtedy konkretnie dyskutować.

A pakować się w sli/crossfire nie warto!

Napisano
  • Autor

w granicach 600ziko

ale oczywiscie jesli warto to dołoze chciałbym zeby mi ta karta troche posłuzyła latek...

Napisano

W Arche.net.pl można kupić za 599zł GF6800LE z gwarancją, że karta będzie działać poprawnie z odblokowanymi 12ps i 6vs. A do tego GF6800 AGP modują się bez problemu na quadro.

Jak nie chcesz kupować przez internet, to ryzyk fizyk - kupujesz GF6800LE (Leadtek w BiP System na Kołobrzeskiej kosztuje 650zł) i albo się odblokuje i masz git karcioszkę albo się nic nie odblokuje i zostajesz z dość... nieciekawą kartą. Dlatego może lepiej kupić GF6600GT za 576zł (też na Kołobrzeskiej, a za parę złotych więcej dostaniesz pewnie z Zalmanem).

To co podałeś jest na PCI-E, a ty masz płytę AGP, no i przekracza 600zł ;)

Napisano
  • Autor

dzięki krzysioo widze ze z olsztyna :) hihihi moze mnie czegos nauczysz za krate piwa?:D:D:D:D

Napisano
  • Autor

wychodzi na to ze lepiej przez net albo pogadać w SL komp...:)

Napisano
  • Autor

wychodzi na to ze lepiej przez net albo pogadać w SL komp...:)

Napisano

a czy da się przerobić 6800 gt na PCI-E na quadro?