Napisano 25 Październik 200519 l siema ...w sumie ta praca bardziej sie do speeda nadaje ale te 3 godziny pracy nie byl;y latwe bo paintera dopiero dzis sciaglem i pierwszy raz go zobaczylem....cholernie fajny programik...w sumie jest to moja 1 praca w nim i krytyka mile widziana:) ps..pracki nie zamierzam konczyc!!:D nawet nie proscie na czyms trzeba sie uczyc:)
Napisano 25 Październik 200519 l ja tam sie nie znam ale jak to pierwsze podrygi z paincikiem to widac ze idziesz w dobra strone :) talenciaku
Napisano 25 Październik 200519 l no duzo slyszalem ciekawych rzeczy o tym painterze dlatego tez musze go zobaczyc bo 8 tak srednio mi sie podoba. a co do robota to super. podoba mi sie ten metal. wez sie przelam i dorysuj reszte:D
Napisano 26 Październik 200519 l Autor kurde dorysowalbym gydby bylo jeszcze miejsce na kartce:D...a tak na powaznie to raczej nie da rady...bo za duzo zmian bym musial wprowadzac w tym projkecie..chodzi mi glownie o rozmazania obiektu ktore nie chcialo by mi sie juz laczyc z reszta ciala:)
Napisano 26 Październik 200519 l no fajne jak na koncept... jak juz sie troche wprawiłes to przelewaj więcej takich pomysłów w krótszym czasie:D