miwt Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 siema ...w sumie ta praca bardziej sie do speeda nadaje ale te 3 godziny pracy nie byl;y latwe bo paintera dopiero dzis sciaglem i pierwszy raz go zobaczylem....cholernie fajny programik...w sumie jest to moja 1 praca w nim i krytyka mile widziana:) ps..pracki nie zamierzam konczyc!!:D nawet nie proscie na czyms trzeba sie uczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ja tam sie nie znam ale jak to pierwsze podrygi z paincikiem to widac ze idziesz w dobra strone :) talenciaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 fajnie by było gdyby był skonczony bo taka połówka to mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Niezle, ale malo ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 a ktory to painter? ten najnowszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 painter 9:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 no duzo slyszalem ciekawych rzeczy o tym painterze dlatego tez musze go zobaczyc bo 8 tak srednio mi sie podoba. a co do robota to super. podoba mi sie ten metal. wez sie przelam i dorysuj reszte:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 kurde dorysowalbym gydby bylo jeszcze miejsce na kartce:D...a tak na powaznie to raczej nie da rady...bo za duzo zmian bym musial wprowadzac w tym projkecie..chodzi mi glownie o rozmazania obiektu ktore nie chcialo by mi sie juz laczyc z reszta ciala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 no fajne jak na koncept... jak juz sie troche wprawiłes to przelewaj więcej takich pomysłów w krótszym czasie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 fajne podoba mi sie, mam nadzieje ze go skaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi