Szczupal Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Fajnie.. nie wiem jak wy ale ja sie ciesze :] wlasnie robie tego tutka i bardzo dobrze potrafisz wszystko wytlumaczyc jeszcze jakby byl glos to by bylo lepiej ale coz chciec wiecej projekt jest Na 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Tutoriale niezłe, przydadzą się na pewno! Na czas nagrywania lepiej wyłączyć gg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Lumpy... Cicho ;) ... przy jednej czesci zapomnialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 kiedy nastepna czesc ?? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 widze ze cos sie zatrzymalo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 no i co male ? :) gdzie rendering :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 chyba nic z tego nie bedzie... malefatal sie zmyl i juz nic nie napisze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 No jasne ze nie bedzie, zapomnij o ostatniej czesci :]... Wyjechalem za Ural i juz nie zamierzam wracac :P Ehh, spokojnie panowie, part 6 jest juz dawno gotowy i juz niedlugo sie ukaze... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Jak to zaczalem czytac to juz sie balem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 male jak juz dawno skonczony to dawaj a nie placz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 no cos dlugo :/ miales juz zamieszczac male :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 to nie ja zamieszczam... ja tylko je robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 a kto zamieszcza ?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 No to jednak nikt nie umiesci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi