adek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Side Effects Software wypuszcza na rynek Houdini 8 [Więcej...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 To było jakieś 2 tyg. temu. Ale reflex. Chyba o tym pisałem w dziale "mam newsa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Październik 2005 Autor Share Napisano 28 Październik 2005 Tak. Ale to przegapiłem. Lepij późno niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 co racja to racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 czy tego softu ktokoliwek uzywa?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 jakiego? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Houdiniego używają, wystarczy tylko spojrzeć tutaj Mimo wszystko trochę odstrasza. I ta cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi