rayGun Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 cze [heej] Oto scenka z mojej pierwszej sensownej (i hope[spox]) animki. Ocencie jesli mozecie. naara [papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 ladnie :) bedzie taka sama zadyma jak w filmie :D ? czekam na wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 cool bardzo mi sie podoba ta scenka ,bys mogl pokazac jakas postac co bedzie w tej animce czy jeszcze nie zrobiles ? zrob tutaj porzadna rzeznie :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 No, no, powiem że wygląda nawet, nawet :) Tylko cosik mi ta kamera nie pasi, ale wszystko inne jest Cooool!!! :) [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dycu Napisano 13 Lipiec 2003 Share Napisano 13 Lipiec 2003 A scena o żywo wyciągnięta z filmu. Gratuluję wierności orginałowi. Ja też oczywiście czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 wielkie dzięki za komentarze przepraszam za tą okropnie długą przerwe ale to był mój pierwszy post i było troche problemów :) Pomimo to wrzuce jeszcze kilka obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 wielkie dzięki za komentarze przepraszam za tą okropnie długą przerwe ale to był mój pierwszy post i było troche problemów :) Pomimo to wrzuce jeszcze kilka obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 następny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 No elegancko, ale przez tą kamerę to wygląda jakoś sztucznie. Teksturki fajne, proporcje nawet, nawet, czekam na filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 Niestety musze ca│oŠ odstawiŠ na jaki czas , poniewa┐ rozpocz▒│em prace nad czym wa┐niejszym ( mo┐e wrzuce to na forum :) ) Co do kamery to postaram sie jako j▒ zmodyfikowaŠ. Na koniec jeszcze g│ˇwny masakrator :cool: ... , ktˇry jak widaŠ nie jest sko˝czony. Kiedy zarzuce wszystko na WIPa i mo┐e wtedy doko˝cze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 fajnie się zapowiada :) tylko że w ogóle mi się nie podoba textura filarów :| o ile pamiętam to na filmie na filarach znajdowały się płytki (widać to zwłaszcza po tym, jak Neo i Trinity wsiadają po rzeźni do windy, jest wtedy ujęcie na cały burdel jaki zostawili i odpadająca z filaru płyta :)) a u ciebie wyglądają jakoś tak sztucznie, nie przekonują mnie :P mam nadzieję, że to poprawisz :) trzymaj się [piwo] P.S. ten twój Neo to nawet podobny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 tak jak mowi Loozack, popraw te filary i bedzie fajnie wygladalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 spoko bedzie, oby tylko byla ladna rzeżnia :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 I może wrzuć jakiś scenopis, storyboard, animatik, cokolwiek tam masz, to będzie można podyskutować nad scenariuszem i przebiegiem filmu, ustalic dynamikę, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 małe poprawki w rozkładzie ścian i filarów, troszke inne ustawienia kamery i płytkowa texturka. Zrobiło sie troche bardziej \"szaro\" po zmiane światła ale to jeszcze do poprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 teraz jest o wiele lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 i jeszcze pare ujęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 jeżeli chodzi o storyboardy, scenopisy itd. to na razie ich nie mam. Jak przejdę do robienia właściwej części filmiku to na pewno je obmyśle . Nie chce odtwarzać dokładnie scenki z Matrixa , chciałbym coś tam jeszcze wprowadzić ciekawego ;) . Więc czekam na odjazdowe pomysły . [killer][killer][killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 to ostatnie bardzo mi się podoba :) wygląda bardzo realistycznie, zwłaszcza to światło w oknach, pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 bardzo fajnie sie zapowaiada, ale bedzie zadyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 ALE JAJA!!! Ostatnio zacząłem robić to samo, co Ty, ale chyba zarzucę swój projekt, bo robiłem z głowy i jak zobaczyłem Twoje wnętrza to już mi się odechciało. Życzę więc powodzenia. Aha i sorry ale dla potwierdzenia swoich słów wrzucam to, co do tej pory zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 No fajnie, ale nie poddawaj sie przypadkiem ( a już na pewno nie z mojego powodu:) ). Jak chcesz to moge ci przesłać na maila plan tego co zrobiłem ( nie jest to może wiele ale może ci sie przyda :) ) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 O było by super. Może wtedy coś jeszcze by mnie tknęło by to dokończyć. Trzymaj się! [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 Originally posted by Loozack to ostatnie bardzo mi się podoba :) wygląda bardzo realistycznie, zwłaszcza to światło w oknach, pozdrawiam [piwo] :) dokladnie :) tylko czy za tym oknem nic przypadkiem nie ma byc widoczne ? (nie pamietam juz jak to w filmie bylo). ale ogolnie bardzo ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 za oknem w filmie nie ma zbyt wiele , aczkolwiek coś jest :) . Zresztą widać to na obrazku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 heh......tez sie nosilem z zamiarem zrobiena filmiku na podstawie scenki z lobby w matrixie.Pamietam jak mi kopara opadla jak siedzialem w kinie:D...takich rzeczy sie nie zapomina...No,ale jak ktos sie juz wzial za to......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Scenka już wyglada nieźle... tylko materiały wciąż kuleją. najbardziej boli ich sterylność. Kanał reflection zupełnie pusty... odbicia w każdym miejscu perfecto gładkie... tak jakby te ściany, podłoga nawet palcem nie została dotknięta... jak starczy Ci zapału to popracuj nad tym please... wystarczy że zmiksujesz bumpa, diff i noisa i wrzucisz do reflect... będzie na pewno dużo lepiej... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2003 Jasne, że mam zapał :). Jedyne czego teraz brakuje to czasu . Po pierwsze szkoła, a po drugie, jak już wcześnij pisałem , pracuje nad czymś ważniejszym , więc matrix musi poczekać conajmniej do lata:). To co jest jeszcze nie zaspokaja moich ambicji :) i napewno nad tym popracuje. Dzięki za komentarze i motywowanie do działania :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 a czy przypadkiem cos nie wystaje z przed żaluzji(prawa część rysunku):D wygląa mi to na kawałek ludzia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 wlasciwie to co ta praca robi w Gallery - FINISHED WORKS ??:) dawaj to do WIPa :). ps. aaa jednak za oknem cos jest widac jakis budynek :] moglbys to dodac u siebie w scenie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 Ciuciu dolacz do szefa i zrobcie nowego matrixa 1, ja moge kilka obiektow porobic i bedziecie wachowscy II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Jesli moje marne możliwości do czegoś się przydadzą to nie ma sprawy, jestem za. 2 Wachacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 No to się zbierzcie w kilku i razem zabierzcie się za tą animkę:D Narazie ql to wnętrze. Przypomniało mi się jak byłem w kinie:) ...Milion szpilek nawet słonia zakłuje... Mao Tse Tung To tak przeczytałem gdzies kiedyś:D Pozdro[piwo] i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 CZEKAM NA WIECEJ... :) może Matrix 4?? :) che che... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi