Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kiedyś miałem takie strzałki które przedstawiam na zdjeciach (jedna zielona a druga czerwona) a teraz nagle mi one znikły.Wiem z sa one bardzo przydatne dlatego chciałbym je odzyskać...prosze napiszcie mi gdzie je mogę włączyć;)

Z góry dziękuję;)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nacisnij x albo uzyj SZUKAJ!!! to pytanie zadane jest poraz 3095680346036....

Napisano
  • Autor

O.K...wielkie dzięki i przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi...a na Was zawsze można liczyć:)

Napisano
  • Autor

Wciskam to "x" i nic sie nie dzieje...nic się nie pojawia.

Napisano
  • Autor

Stworzyłem przykładowe pudełko(box) i są te strzałki ale jakoś tak na boku (tak jak jest pokazane na obrazku) ale nic nimi nie moge zdziałać....klikam na nie i nic;/

Napisano

a masz wlaczone wogle move , albo scale albo rotate ?

wcisnij W albo E albo R

Napisano
przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi..

nienawidze takiej postawy. to jest ewidentne lenistwo i nic wiecej. az sie dziwie ze za takie cos zaden mod nie daje bana (przynajmniej miesiecznego)

Napisano

też tego nie lubię, ale czasami można wybaczyć - sam kiedyś byłem modem user i każda sekunda się liczyła... :)

Napisano
  • Autor

Marcin-Próbowałem i włączałem wszystko i nic...może jest jakis inny sposób na włączenie tych strzałek a nie tylko x?

Napisano

niemozliwe ze X nie dziala! mozesz jeszcze wejsc do zakladki Views (na gorze) i zaznaczyc "Show Transform Gizmo"...

Napisano
O.K...wielkie dzięki i przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi...a na Was zawsze można liczyć:)

Buhahahhahahaha a jakbybyly swieta i bys czekal 5 dni na odpowiedz to dalej bys trzymal taka postawe?

Szukanie zajmuje 2 sekundy, szybciej niz napisales posta i wkleiles zdjecie. Ludzie bez przesady.

Do userow. Prosze nie podawac nastepnym razem odpowiedzi na pytania ktore sa w FAQ. Napiszac tylko "szukaj" i tyle

Napisano
  • Autor

No pojawiły się nareszcie...Wielkie dzięki Leleń i wszystkim któży dali tu odpowiedz...Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.

hehe co ja bym zrobił bez tego foruum;):):)

Napisano

x to byl wlasnie skrot do tej funkcji , mozliwe ze miales cos zwalone w skrótach