Venom Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 Kiedyś miałem takie strzałki które przedstawiam na zdjeciach (jedna zielona a druga czerwona) a teraz nagle mi one znikły.Wiem z sa one bardzo przydatne dlatego chciałbym je odzyskać...prosze napiszcie mi gdzie je mogę włączyć;) Z góry dziękuję;)
Leleń Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 nacisnij x albo uzyj SZUKAJ!!! to pytanie zadane jest poraz 3095680346036....
Venom Napisano 28 Październik 2005 Autor Napisano 28 Październik 2005 O.K...wielkie dzięki i przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi...a na Was zawsze można liczyć:)
Venom Napisano 28 Październik 2005 Autor Napisano 28 Październik 2005 Wciskam to "x" i nic sie nie dzieje...nic się nie pojawia.
Venom Napisano 28 Październik 2005 Autor Napisano 28 Październik 2005 Stworzyłem przykładowe pudełko(box) i są te strzałki ale jakoś tak na boku (tak jak jest pokazane na obrazku) ale nic nimi nie moge zdziałać....klikam na nie i nic;/
Marcin Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 a masz wlaczone wogle move , albo scale albo rotate ? wcisnij W albo E albo R
Valery Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi.. nienawidze takiej postawy. to jest ewidentne lenistwo i nic wiecej. az sie dziwie ze za takie cos zaden mod nie daje bana (przynajmniej miesiecznego)
piotrek Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 też tego nie lubię, ale czasami można wybaczyć - sam kiedyś byłem modem user i każda sekunda się liczyła... :)
Venom Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 Marcin-Próbowałem i włączałem wszystko i nic...może jest jakis inny sposób na włączenie tych strzałek a nie tylko x?
Leleń Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 niemozliwe ze X nie dziala! mozesz jeszcze wejsc do zakladki Views (na gorze) i zaznaczyc "Show Transform Gizmo"...
illy Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 O.K...wielkie dzięki i przepraszam ale nie miałem czasu bawic sie w szukanie.Potrzebowałem szybkiej odpowiedzi...a na Was zawsze można liczyć:) Buhahahhahahaha a jakbybyly swieta i bys czekal 5 dni na odpowiedz to dalej bys trzymal taka postawe? Szukanie zajmuje 2 sekundy, szybciej niz napisales posta i wkleiles zdjecie. Ludzie bez przesady. Do userow. Prosze nie podawac nastepnym razem odpowiedzi na pytania ktore sa w FAQ. Napiszac tylko "szukaj" i tyle
Venom Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 No pojawiły się nareszcie...Wielkie dzięki Leleń i wszystkim któży dali tu odpowiedz...Jeszcze raz DZIĘKUJĘ. hehe co ja bym zrobił bez tego foruum;):):)
Marcin Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 x to byl wlasnie skrot do tej funkcji , mozliwe ze miales cos zwalone w skrótach
Rekomendowane odpowiedzi